Svečanost proglašenja sportaša - izabrani najbolji od najboljih

21.12.2023. 21:06:02

Tradicionalno, iza još jedne uspješne sportske godine, ZSGŠ organizira manifestaciju proglašenja najboljih sportaša Grada Šibenika koja  se ove godine održala 21. prosinca 2023. u 12.00 sati u Perivoju Roberta Visianija, našem đardinu, koji se smatra  jednim od najljepših hrvatskih parkova.
Ovom manifestacijom slavi se sport u našem gradu i odaju priznanja za vrijedan i predan rad i dostignuća sportašima i sportašicama, trenerima, sportskim djelatnicima, ekipama i klubovima, sportašima s invaliditetom te perspektivnim sportašima za 2023. godinu iz našeg grada.
Posebne nagrade se uručuju za dugogodišnje djelovanje klubova te posthumne nagrade kao i nagrade za dugogodišnji rad u sportu i promociju šibenskog sporta, iznimna dostignuća u veteranskom sportu, dostignuća u amaterskom sportu kao i međunarodna dostignuća šibenskih sportaša.
Dodatnu dimenziju ovoj manifestaciji daje i skulptura "Dvorana, lopta, stolice" posvećena Draženu Petroviću, našem "malom",, koja je postavljena na fontani u središnjem dijelu đardina kao podsjetnik i simbol napornog rada i truda koji su jedan od temelja izuzetnih sportskih rezultata.

Danas su izabrani najbolji i to redom:


FOTO: ZSGŠ