STK Šibenik i predsjednik HSTS Pospiš na prijamu u Zajednici

14.7.2022. 10:59:49

U četvrtak 14.7. u 10:00 sati u prostorijama Zajednice sportova grada Šibenika u kultnoj zgradi na Mimincu održan je prijam i radni sastanak s Hrvatskim stolnoteniskim savezom i stolnoteniskim klubom Šibenik. HSTS je predstavljao  predsjednik saveza  gospodin Zlatko Pospiš, a STK Šibenik su predstavljali Damir Čular i Davor Alviž te ti uspješne natjecateljice Franka Miškić, Anđela Živković i Loreta Mandić. Predsjednik Pospiš u ime saveza Damiru Čularu i Davoru Alvižu uručio je prigodne plakete za doprinos u razvoju stolnog tenisa. 
Zajednica sportova pripremila je prigodne poklone predsjedniku Pospišu i natjecateljicama STK Šibenik koji su u prethodnom razdoblju ostvarile sjajne uspjehe na državnoj razini. Ispred Zajednice sportova Dario Kulušić je predsjedniku saveza zaželio dobrodošlicu, zahvalio mu na kontinuiranoj pomoći prema našim stolnotenisačima te naglasio da će Zajednica sportova u budućnosti snažno podupirati stolni tenis koji je to zaslužio svojim rezultatima i kvalitetom rada. 
Ispred grada Šibenika Paško Radić pozdravio je nazočne, posebno predsjednika te mu poželio ugodan boravak u Šibeniku te zahvalio na posjeti s kojom je dokazao koliko mu je stalo do stolnog tenisa u Šibeniku. Rakić je istaknuo da će grad Šibenik i dalje snažno podupirati sport u gradu te rad Zajednice sportova pa tako i STK Šibenik koji je svijetli primjer djelovanju kluba.
Zlatko Pospiš predsjednik saveza zahvalio se na ugodnom prijemu, posebno je pohvalio rad STK Šibenik koji na državnoj razini bilježi sjajne rezultate. Pospiš je naglasio važnost bavljenja sportom te izdvojio kako je stolni tenis sport koji je pristupačan svim generacijama i praktički dostupan svima u želji da se promovira zdrav način života. Stolni tenis je najmasovniji sport u svijetu, a Hrvatska je u svjetskim okvirima velesila i to nas posebno raduje - zaključio je Pospiš.