Poziv za udruge | knjigovodstveno - računovodstvene usluge

22.3.2023. 13:40:04

Više od četrdeset godina u stručnim službama Zajednice sportova grada Šibenika vode se poslovne knjige velikom broju udruga iz Šibensko - kninske županije. Odjel knjigovodstva klubovima kontinuirano pruža podršku u knjigovodstvenom i računovodstvenom dijelu, a s obzirom da se nalazimo u razdoblju kada udruge slažu svoje poslovne planove za 2023. godinu Zajednica poziva zainteresirane udruge na suradnju.ZAJEDNICA SPORTOVA GRADA ŠIBENIKA

 

objavljuje

 

POZIV ZAINTERESIRANIM (SPORTSKIM) UDRUGAMA ZA PRUŽANJE

KNJIGOVODSTVENO - RAČUNOVODSTVENIH USLUGA

OD 2023. GODINE

 

 

Ako razmišljate o započinjanju suradnje s novim računovodstveno-knjigovodstvenim  servisom, ili ste novoosnovana udruga, pozivamo vas da nas kontaktirate kao pružatelja knjigovodstveno-računovodstvenih usluga za (sportske) udruge.

Računovodstvo datira još od drevnih civilizacija odnosno sama potreba prikupljanja, obrade i evidentirana informacija o poslovnim (financijskim) događajima u svrhu kontrole i donošenja ispravnih odluka.

Dinamika razvoja tržišta na globalnoj razini rezultirala je nizom promjena u svim aspektima života te je ta potreba ostala ista samo se dodatno produbila ulogom države koja koristi računovodstveni sustav kao osnovu za naplatu, nadzor i kontrolu obračuna i plaćanja javnih davanja.

 

Da bi ste se mogli posvetiti svom sportskom poslovanju, pružamo podršku kroz uslugu vođenja poslovnih knjiga i financijskog poslovanja uz pridržavanje etičkog, moralnog i profesionalnog kodeksa struke.

 

Cijene naših knjigovodstveno-računovodstvenih usluga su utvrđene fiksno na godišnjoj razini, bez dodatnih plaćanja za usluge i materijal (kao što su završni financijski izvještaji, uredski materijal i sl.).

 

Stoga nas slobodno kontaktirajte svakog radnog dana od 7:00 – 15:00 sati u uredima Zajednice sportova grada Šibenika na adresi Miminac 15/III, na mobitel 091 603 9418 ili na e-mail ivana.zsgs@gmail.com.