Joško Jurić novi - stari predsjednik Zajednice sportova grada Šibenika

23.2.2022. 16:53:22

U srijedu navečer u konferencijskoj sali Adriatic business centra održana je izborna sjednica Skupštine Zajednice sportova grada Šibenika. Na sjednici je sudjelovalo 48 članica, Joško Jurić kao jedini kandidat postao je novi/stari predsjednik Zajednice. Gospodinu Juriću ovo je treći mandat na čelu krovne organizacije šibenskog sporta. 
Uz Joška Jurića u Izvršni odbor Zajednice izabrani su sljedeći članovi: Dražen Crnogaća - prvi dopredsjednik, Josip Milaković - drugi dopredsjednik, Antonijo Svirčić - član, Tonći Radnić - član, Gordan Drenski - član i Joško Sunara - član.


U nadzorni odbor izabrani su: Tomislav Jukić - predsjednik, Andrija Španja - član i Zoran Rupić - član.
Za likvidatora je izabran Joško Krička.


U svom kratkom završnom obraćanju Joško Jurić zahvalio se svima na podršci te je najavio da će Zajednica i dalje permanentno raditi u interesu šibenskog sporta te kroz razne programe jačati utjecaj sporta u društvu te promovirati zdrav način življenja kroz sport. U suradnji s gradom predsjednik je najavio i kontinuirano jačanje proračuna za sport u narednim godinama te je čestitao klubovima što i u ovako teškim pandemijskim vremenima za sport postižu sjajne rezultate i ponosno predstavljaju grad Šibenik u Hrvatskoj i inozemstvu.